Saturday, 16 February 2013

Nak tengok korean drama online? Buffer Cepat?


Hello!!ha! kantoi minat korea la tu,,,tak kesah,,hihi kalau korang betul betul minat
korea meh saye tunjukkan kat mane nak tengok citer korea online 
and buffer cepat,,,2 laman web terbaik k! tengok yep

laman pertama

                                                     http://www.maaduu.com/
(laman maadu ni ,,tak payah tunggu buffer tapi ade iklan pelikkan? 4 iklan skang ni
haritu 2 iklan je,,hahamacam tv lak)

Laman kedua baru jumpe sbb kat madu tak de citer my girl tau hihi

                                                    http://www.dramaload.com/
(laman DRAMALOAD ni kene tunggu die buffer tapi buffer die cepaT~~takpayah tunggu 
lama2x macam youtube gak name video tu RUTUBE) 

teringin nk tengok my girl sbb dengar lagu pun dah best kan
lepas ni saye update entry drama korea yang saye pernah tengok sampai sekarang 
K bYE (LAGU KAT BLOG SKANG NI ANTARA CONTOH DIE)

7 comments:

Aini Yunus said...

akak pun minat gak my girl..best yg amat..kan mimi..hehe

Mimi afiqah said...

haah :D betul3

ms.antz said...

my girl, first drama korea yang me minat... tengok berkali2 pun tak jemu... now rasa nak tengok balik, but since banyak lagi drama baru yang menunggu batalkan niat... hehehe

http://www.zahidahwahid.com/2011/11/list-of-drama-and-movie/

Mimi afiqah said...

@ms.antz haah ni masuk kali kedue dah hihi

Mr. said...

Salam, Afiqah. mana nak download untuk korean drama yang selalu di oneHD astro? tolong saya..boleh bagi link tak?

Mr. said...

yang madu tak dapat buka..yang satu takda list drama yang saya nak tengok..
saya tak aktif berblogging..inform saya kalau ada ok.. ni link fb saya
https://www.facebook.com/

Mr. said...

salah2.. yang ni

https://www.facebook.com/ahmadadib.awang