Monday, 22 April 2013

Hi! Im'Back



Hi,,huhu lame ke saye x update?ye kot baru seminggu,,huhu
meh saye citer ,,saye x update lame ni sbb internet ni server down,rindu gak lah kat blog kesayangan 
hamba ni,huhu,,ade ape2 pelik tak kat blog ni,dah berwajah baru kan cantik x? name pun dah bertukar hihii
kali ni tak mo tukar dah,hehehari tu kak aini ade mesej saye kan,huhu sory sebb tak balas sbb x perasan lak mesej tu ade hihi,,k sepanjang seminggu ni nk tahu x ape yang mimi buat tanpa internet?

TAdaA!!



MY SISTER

MY First Brother& SERUlinG KesayaNgan
My Mother
My sister Lagi
MY FATHER
 Aku La HEHE
(saye x Secantik awk) hihi
Mata saye memang sepet kan?? Origanel tu ..x edit
ni la keje saye



1 comment:

Aini Yunus said...

cantik..sweet..mabelesssss..pink gitu..suke3..