Monday, 3 June 2013

TAk sabar nk tengok UAI Kat depan rumah :P

                                                             




                                                              hehe assalamualaikum

'Tak sabar nk tengok UAI kat depan rumah' hewhewhew Tahu x korang uai nk gi chengal lempong nnti?? hihi best ni kalau pergi ckp lerr nnti boleh tumpang sekaki kat rumah,,,best la aku nnti tak payah start enjin kereta parking kat mne2 duduk kat dalam pagar duduk atas kerusi  relax tengok ustaz hehehe
sebelum die ceramah lalu depan rumah kite..nnti gi ambik tande tangan ngan bergambor,,amboii macam artis dah kan...ye la sbb UAI 1 malaysia orang kenal die,,pastu masjid kalau die ade mesti penuh kan?? UAI dah kawin tige yepp?? ramai orang kutub jangan lerr kutub camtu sekali die mampu suke hati die la.pape pun tahniah ustad..,,,anyway sape2 pergi ckp la kat saye walaupun die tu blogger kite boleh jee kenal dalam dunia yang nyata kan??pastu ade lagi ni izzue selamat pengantin baru ye semoge bahagia hiuhuhu..entry tak panjang sanagt japgi letih pulak korang nk bace..follower mimi dah makin meningkat terima kasih sudi follow blog mimi nnti mimi BW hihi bye (dalam entry ni ade sikit penggunaan perkataan 'aku' hihi minta maaf pade yang lebih dewasa)jom layan sikit gambar izzue  ngan awin..

                                                           





1 comment:

Puteri Nur Hidayah said...

Salam..Bleh x awak tolong sentkan EMAIL awk ke entry nie.. PLEASEEEE!!!

### http://puteridreams.blogspot.com/2013/06/to-all-my-followers-tolong-bagi-email.html