Thursday, 23 October 2014

Fuhhh..Lega 23/10/2014

Adoih lame nyer x update blog..dari 26 january 2014 sekarang baru update 23/10...tapi nape ehh?? hehe,,tahun ni kan aq form3 so ade exam terpakse stop blog skang dah abis fuhh lega..post pada 26 january ade lirik lagu,,post last tak tahu nk tulis ape so copy lagu jaa..lepas2 periksa ni nk aktif berblog semule macam dulu dulu hoho..kalau ade buat segmen2 ke pertandingan ke aq perlu join dan anda perlu mengajak hehe,,

'umm ape lagi nk ckp ye..ha! Pt3 agak susah mmng sangat susah! huh mls ah pikir ..takde ape dah ni nk ckp lepas ni aq nk try type bahasa inggeris pulak dalam blog ni..boleh ke? cube2 je,,kalau ade salah tegur dan gelak -.- OH MY ENGLISH! DAN blog kini berwajah baru cantik tak??! hehe

TAMAT entry kali ni dan aq..aq ke saye..okey Saya nk hadiah kan sikit lagu kumpulan spin sedap pulak dengar suara achik dan nana hehe ..

video

2 comments:

Puteri said...

susah eh PT3? kesian korang

Mimi afiqah said...

@puteri haah susah soalan macam spm pun ade